Shownieuws kan leven met gymselfies Onno Hoes

Foto: RTLOnno Hoes is in het verleden flink door de mangel gehaald in Shownieuws, maar de ex van Albert Verlinde werd woensdagavond gespaard toen zijn gymselfies aan bod kwamen. Dat was te zien in de uitzending op SBS 6. Hoes plaatst ineens allemaal foto’s van zijn spieren op Instagram en heeft daarmee de media gehaald. Zo ook Shownieuws. “Jongens, kom op! Die man is 54 en ik vind dat hij er ontzettend knap uitziet. Ik wou dat ik er zo uitzag op mijn 54ste“, liet Kees Tol weten. 

Tol prijst de gymselfies van Hoes. “Het getuigt van zelfverzekerdheid. Volgens mij is hij ook best gelukkig. Hij is ook weer op de markt en dat wil hij op deze manier laten zien. Ik vind het wel leuk om te zien, toch? Niks mis mee.”

Het is toch alleen maar knap dat een man van 54 er zo uitziet?“, vroeg hij aan zijn collega’s Renate Gerschtanowitz en Evert Santegoeds.

Overigens ligt Hoes er niet wakker van dat hij de media heeft gehaald met zijn gymselfies. “Ook De Telegraaf heeft mijn inspanningen waargenomen“, laat hij weten. “Hup Nederland, naar de gym en gezond eten/drinken!

#healthy #healthyliving #healthylifestyle #healthyfood #gym #personaltrainer“, voegt hij daar aan toe.

Pic on special request of my personal trainer #ralphklinkers #personaltrainer #pt #gym today: #chest #back #triceps #muscles

Een foto die is geplaatst door Onno Hoes (@onno_hoes) op

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Moet SBS 6 waken voor een Meilandjes-overkill?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen