RTL Late Night scoort ondergemiddeld met Armin

Foto: Radio 538De Armin van Buuren-special van RTL Late Night trok woensdagavond 760.000 kijkers naar RTL 4, goed voor 17 procent marktaandeel. Daarmee werd flink onder het programmagemiddelde gescoord. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Normaal gesproken trekt RTL Late Night veel meer kijkers op woensdagavond. Gedurende de vier woensdagen vòòr deze week scoorde de talkshow van Humberto Tan gemiddeld 960.000 kijkers op de late avond van de commerciële zender.

Het is niet de eerste keer dat RTL Late Night volledig in het teken staat van één gast. De eerste special van de talkshow was met Pharrell Williams. Daar keken 1,1 miljoen mensen naar.

Verder waren er ook specials met John de Mol (1,1 miljoen kijkers), One Direction (881.000 kijkers) en Marco Borsato (913.000 kijkers).

Op maandag en dinsdag had RTL Late Night ook topgasten aan tafel: Netflix-baas Reed Hastings en zanger Tom Jones. Zij moest genoegen nemen met een minuut of tien aan het eind van de uitzending.

RTL Late Night is het op een na meest bekeken programma op de late avond. Alleen Hart van Nederland van SBS 6 weet nóg meer kijkers te boeien.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Moet SBS 6 waken voor een Meilandjes-overkill?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen