Eerste soloprogramma Jan Versteegh is kijkcijferflop

Foto: RTLHet eerste soloprogramma van Jan Versteegh is woensdagavond met magere cijfers van start gegaan op NPO 3. Er keken slechts 200.000 mensen naar de eerste aflevering van Jan Is De Beste, goed voor 3 procent marktaandeel. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. NPO 3 was tijdens Jan Is De Beste de achtste meest bekeken tv-zender van het land. Twee van de zeven beter bekeken zenders (RTL 7 en Net5) hadden slechts een Amerikaanse film op het menu staan.

Tot nu toe maakte Versteegh altijd deel uit van een presentatieteam, maar nu gaat hij voor het eerst solo. In zijn eigen programma neemt de presentator het in elke aflevering op tegen een andere bekende Nederlander. Zijn eerste opponent was Patty Brard.

Het concept van Jan Is De Beste is beproefd. In het verleden waren de soortgelijke programma’s Katja vs Bridget, Katja vs de rest, Ruben vs Sophie, Dennis vs Valerio, Dennis en Valerio vs de rest, Ruben vs Katja en Ruben vs Geraldine te zien bij BNN.

Versteegh won afgelopen maand de Televizier Talent Award.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Moet SBS 6 waken voor een Meilandjes-overkill?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen