Roos Schlikker baalt van AD-artikel over DWDD

Columniste Roos Schlikker vindt het achteraf gezien erg jammer dat ze heeft meegewerkt aan een AD-artikel over De Wereld Draait Door. Dat laat ze blijken op Twitter. Het AD pakt vandaag op zijn tv-pagina groots uit met het artikel ‘Matthijs kan je maken of breken’. ’10-jarig De Wereld Draait Door selecteert ‘familie’ streng’, luidt de ondertitel. En ook oud-tafeldame Schlikker komt daarin aan het woord. “Ik voelde me opgenomen in de familie. En ineens was het afgelopen…“, zegt ze in de krant.

Schlikker kreeg volgens het dagblad nooit een verklaring van gastheer Matthijs van Nieuwkerk of programmabaas Dieuwke Wynia. “Ik neem dat het programma niet kwalijk. Ze kunnen het zich permitteren, want iedereen wil er zitten.

Schlikkers verhaal zegt veel over de VARA-talkshow die morgen in een speciale aflevering zijn 10-jarig jubileum viert“, schrijft het AD vervolgens. “Wie die familietrekjes mist of onvoldoende uit, kan vertrekken.

Het artikel geeft Schlikker een ongemakkelijk gevoel, laat ze nu weten. “‘We maken een stuk over 10 jaar DWDD!’ Leuk, dus ik geef een enthousiast interview. Beland je opeens in een verbolgen stuk met de kop ‘Matthijs kan je maken of breken’.

Dat is niet tof. Doet ook geen recht aan mijn verhaal“, aldus een teleurgestelde Schlikker.

Lees ook:
Jort Kelder en Pieter Derks uiten kritiek op DWDD (vandaag)
Marianne Zwagerman haalt snoeihard uit naar DWDD (vandaag)
Mediawaakhond vindt dat DWDD op randje balanceert (vandaag)

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen