Airen Mylène heeft pilot gemaakt voor SBS 6

Geplaatst op Fri 09 Oct 2015 om 13:39

SBS-talent Airen Mylène heeft op eigen initiatief een proefaflevering gemaakt voor een nieuw tv-programma over reizen en eten. Dat heeft ze vanochtend onthuld op Radio 10. Mylène riep deze week in de krant dat ze graag een programma over reizen en eten zou krijgen, maar nu blijkt dat ze al een pilot heeft opgenomen. “Ik heb zelf bedacht: ik wil gewoon een reis- en eetprogramma maken. Ik heb zelf een pilot gemaakt, die ik aan het monteren ben. Ik heb al wat gemaakt en ik ga dat voorleggen aan SBS.”

Ze denkt dat reizen en eten een combinatie is die veel mensen niet van haar verwachten. “Meestal zegt men bij een reisprogramma: ‘Dat wil iedereen!’ Bij een eetprogramma kijken ze me altijd raar aan omdat ik 50 kilo weeg. Dan denken ze: eet jij überhaupt?

Op de vraag waar de proefaflevering is opgenomen, antwoordt Mylène: “Naar Buenos Aires in Argentinië. Ik ging heel erg ad hoc, had me totaal niet voorbereid.”

Ik kwam om zes uur ’s ochtends aan en zag allemaal mensen met dikke winterjassen. Ik dacht dat het daar warm was en had maar één trui mee. Maar het is goed gekomen.”
12 Reacties op “Airen Mylène heeft pilot gemaakt voor SBS 6”


 1. franco

  Kansloos type. Wil programma doen over reizen en weet niks… muts ga toch breien pfff. Dom wicht

 2. anoniemus

  “SBS-talent” goed dat er nu gradaties zijn in “talent”.

 3. Anonymous

  Lieve meid, soort stewardess-type, maar laat totaal geen persoonlijkheid zien op tv. Je kunt er net zo goed een robot neerzetten.

 4. Symbiose

  Ze maakt het gewoon ipv dat ze er op wacht.. Dat spreekt me toch wel iets meer aan, dan alle andere BN’ers die er op wachten

 5. Peter

  @Symbiose: dat wel, maar er zijn meerdere mensen die dat doen hoor. Ze komt gewoon niet goed over op tv. wees dan een beetje brutaal of uitdagend of druk, doe iets wat opvalt.
  Maar dat zit er denk ik niet in.

 6. Symbiose

  Time will tell Peter

 7. Twan

  Ja zulke progamma ‘ s bestaan nog niet over reizen en eten.

 8. Entourage

  Ze heeft wel iets magisch toch vind ik

 9. Gamer

  Next Generation

 10. Anonymous

  Zondag om 18.30 ipv bloemen programma en niet meer dan een uur.

 11. Frank

  Helemaal zelf bedacht meisje? En dan denken dat je onvoorbereid een tv programma kan maken en lekker naar Argentinië kan vliegen met een camera? Ach, ach, ach wat wordt ik toch moe van dit soort mensen in de media. TV maken is namelijk een vak, geen hobby!

 12. PostIt

  Mensen we hebben nog niks gezien, en gelijk al zoveel commentaar. Ze doet het tenminste ipv afwachten. Das toch gewoon te gek, waren er maar meer ‘presentatoren’ die zoveel iniatief tonen! Deze dame heeft ballen, en ik denk dat SBS heel blij met haar moet zijn.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.