Airen Mylène heeft pilot gemaakt voor SBS 6

SBS-talent Airen Mylène heeft op eigen initiatief een proefaflevering gemaakt voor een nieuw tv-programma over reizen en eten. Dat heeft ze vanochtend onthuld op Radio 10. Mylène riep deze week in de krant dat ze graag een programma over reizen en eten zou krijgen, maar nu blijkt dat ze al een pilot heeft opgenomen. “Ik heb zelf bedacht: ik wil gewoon een reis- en eetprogramma maken. Ik heb zelf een pilot gemaakt, die ik aan het monteren ben. Ik heb al wat gemaakt en ik ga dat voorleggen aan SBS.”

Ze denkt dat reizen en eten een combinatie is die veel mensen niet van haar verwachten. “Meestal zegt men bij een reisprogramma: ‘Dat wil iedereen!’ Bij een eetprogramma kijken ze me altijd raar aan omdat ik 50 kilo weeg. Dan denken ze: eet jij überhaupt?

Op de vraag waar de proefaflevering is opgenomen, antwoordt Mylène: “Naar Buenos Aires in Argentinië. Ik ging heel erg ad hoc, had me totaal niet voorbereid.”

Ik kwam om zes uur ’s ochtends aan en zag allemaal mensen met dikke winterjassen. Ik dacht dat het daar warm was en had maar één trui mee. Maar het is goed gekomen.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen