Quinty Trustfull verbaasd over douchekopgate

Foto: Mike van den ToornQuinty Trustfull vindt het bizar dat haar uitspraken over drinken uit de douchekop zo veel teweeg hebben gebracht. Dat heeft ze vanochtend gezegd op 100% NL. Trustfull dronk altijd een halve liter water tijdens het douchen, maar onthulde op vrijdagochtend dat ze daarmee gestopt is uit gezondheidsoverwegingen. “Het internet ontplofte bijna. Mensen gingen ook allemaal foto’s sturen met dat ze ook onder de douche drinken, en dan met glazen whisky of wijn. Dat vond ik zo grappig“, vertelt ze.

De tv-vriendin van Loretta Schrijver vindt het bizar dat er media zijn die haar douchekop-uitspraken nieuwswaardig vinden. “Dat mensen hier serieus een stuk over gaan schrijven… Het was gewoon een serieus stuk! Hoe dan? Dat is toch raar.

Trustfull is gestopt met drinken uit de douchekop, omdat er zinkdeeltjes uit de leidingen in het water zouden zitten. “Het gaat dus om warm water. Koud water kan wel, warm water niet. Nu drink ik dus weer koud water“, legt ze uit.

De presentatrice heeft nog steeds last van ontwenningsverschijnselen. “Het is inderdaad een ding. Ik moet mezelf steeds ontzéttend tegenhouden, maar ik doe het niet meer.

Gerelateerd: Quinty Trustfull stopt met drinken uit douchekop (vrijdag)

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen