Peter van der Vorst: ‘Jean-Pierre Geelen gaat te ver’

Foto: RTLPeter van der Vorst hekelt de uitspraken die tv-recensent Jean-Pierre Geelen van de Volkskrant dinsdag heeft gedaan in Pauw. Dat zegt de RTL 4-presentator en tv-producent vandaag op Twitter. Volgens Geelen is het Van der Vorst-programma Verslaafd uit op effectbejag, maar daar herkent de televisiester zich absoluut niet in. “Ai Jean-Pierre denk je écht dat we mensen vragen om te huilen in Verslaafd? Je ging wel héél ver om je boekje te promoten bij Pauw“, zo laat hij weten.

Volgens Geelen begrijpt hij ook wel dat kandidaten niet wordt gevraagd om te huilen. “Ik weet ook wel dat het veel subtieler werkt“, zegt hij tegen Van der Vorst.

Daarop reageert de presentator: “Dan had je je ook wat subtieler uit mogen drukken. Nogal denigrerend naar de deelnemers in mijn programna.

Jammer dat je je nooit in het maakproces hebt verdiept in die zeven jaar. Hopelijk doen je opvolgers dat wel. Succes verder.

Geelen liet in Pauw zijn ongezouten mening horen over een aflevering van Verslaafd, waarin een afgekickte man zijn vriendin ten huwelijk vraagt.

Natuurlijk is vanuit de programmamakers gesuggereerd om dat huwelijksaanzoek te doen en natuurlijk zoomen ze dan in op die meid die van niets wist en gaat huilen“, zei hij.

Lees ook: Frans Bauer vindt Jean-Pierre Geelen kortzichtig (vandaag)

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Moet SBS 6 waken voor een Meilandjes-overkill?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen