Marcel Peereboom Voller heeft twijfels over LINDA.tv

Marcel Peereboom Voller, tv-kenner van De Telegraaf, vraagt zich af of LINDA.tv rendabel wordt. Dat schrijft hij vandaag in de krant. LINDA.tv is het videoplatform van Linda de Mol, bestaande uit een site en app die de kijker elke dag een stuk of 20 korte filmpjes voorschotelen: eigen producties, maar ook YouTube-filmpjes en tv-fragmenten. “De vraag is of dit een geslaagd verdienmodel kan worden. De grootste valkuil lijkt dat Linda.tv de helft van de Nederlandse bevolking negeert: de man“, zegt Voller.

Met die eigen producties, zoals een trouwjurkenprogramma met Mary Borsato en een tv-dagboek met Halina Reijn, kleurt alles wel héél roze, vindt Voller. “Zo haken kijkers met ook maar een greintje testosteron af.

De Mol noemt dit het nieuwe tv-kijken, maar dat vindt Voller een beetje overtrokken. “Het internet is vergeven van selecties van geinige filmpjes en opmerkelijke televisiefragmenten.

Tv-recensent Hans Beerekamp van NRC Handelsblad was eerder nog een stuk positiever over het ‘videosnacken’ met LINDA.tv. “Of je er nu van houdt of niet, er is geen enkele reden om je neus op te halen voor de vette videohap.

Ik denk dat er veel geld mee te verdienen valt, want snacken willen we best.”

Klik hier voor alle artikelen over LINDA.tv. De volledige columns van Voller en Beerekamp leest u in De Telegraaf (via Blendle) en in NRC Handelsblad (via Blendle).

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Moet SBS 6 waken voor een Meilandjes-overkill?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen