Peter R. de Vries naast Sabia en Geert in SBS 6-show

Foto: SBSPeter R. de Vries gaat samen met Sabia Engizek en boer Geert Krops in de jury van de nieuwe SBS 6-show Mindmasters Live zitten. Dat heeft de zender laten weten in een persbericht. Mindmasters Live, dat wordt gepresenteerd door Kim-Lian van der Meij, draait om de strijd tussen twee groepen mentalisten. Zij worden beoordeeld door tien juryleden. Eén van hen is dus de misdaadjournalist. “Ik weet niet wat er op mij af gaat komen, maar ik ben niet makkelijk om de tuin te leiden.

Andere juryleden in Mindmasters Live zijn volgens De Telegraaf Etos-model Kay Nambiar en politicus Frits Huffnagel. De andere vijf namen worden op een later moment bekendgemaakt.

Kim-Lian van der Meij vertelde eerder: “Het is een programma waarin twee mentalisten tegen elkaar strijden: Uri Geller en Walter Rolfo. Ze hebben allebei acht mentalisten onder zich die tegen elkaar strijden. Dan is er de Raad van 10, een jury, maar waar ook allemaal rare dingen mee gaan gebeuren.

De eerste aflevering is op 20 november.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Moet SBS 6 waken voor een Meilandjes-overkill?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen