Patty Brard liever in Shownieuws dan in Luv’

Foto: SBSPatty Brard moet er niet aan denken om weer te gaan optreden met Luv’. Dat heeft de SBS 6-diva dinsdagavond gezegd in de late editie van Shownieuws. Brards vroegere Luv’-collega’s José Hoebee en Marga Scheide blazen de damesgroep nieuw leven in. Ze gaan optreden als duo of met Ria Thielsch als vervanger van Brard. “Mij is niets gevraagd en als mij iets gevraagd was, dan had ik nee gezegd, want mijn agenda laat dat sowieso niet toe en het is voor mij een gesloten hoofdstuk.

Dat Luv’s verdergaat vindt Brard onbegrijpelijk. “Ik vind het prima, maar ik snap het niet. Marga is uiteindelijk degene geweest die de stekker eruit trok en niet meer wilde optreden, terwijl ik zoiets had van: José heeft het nu nodig, laten we het nog een jaartje uitstellen.”

Maar oké, als ze nu naar Duitsland willen met z’n tweeën of met Ria, dan wens ik ze heel veel succes.”

Volgens Brard mag de naam Luv’ gewoon gebruikt worden, ook al werkt zij niet mee. “Dat is Marga’s eigendom tot 2020 geloof ik.”

Ik vraag me af hoe goed iets te boeken is als het niet in de originele formatie is. Laat het ze doen, heel veel succes en de groeten.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Heeft Matthijs van Nieuwkerk de piek van zijn carrière al bereikt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen