Eva Jinek: ‘Voorpaginanieuws Story complete onzin’

Foto: RTLEva Jinek noemt het voorpaginanieuws van weekblad Story over haar vermeende romance met Ruben Nicolai ‘complete onzin’. “Ruben en ik hebben geen relatie met elkaar. We kennen elkaar wel, maar daar houdt het op“, vertelt ze aan Privé. Volgens Story wordt in Amsterdam gefluisterd dat Jinek en Nicolai een nieuw showbizzkoppel vormen. “Ze hebben elkaar ontmoet tijdens opnamen van Ruben’s programma Beste Kijkers, waar Eva te gast was. Ze hadden meteen een klik“, zegt een insider.

Zowel Jinek als Nicolai hebben recent hun relatie verbroken. Nu zouden ze elkaar troosten. “Hij is smoorverliefd op Eva. Ze zijn de ontdekkingsfase ruim voorbij. Je kunt écht spreken van een relatie, want ze zijn onafscheidelijk…

Volgens Privé is er echter niets waar van het verhaal in Story. “Eén belletje naar de talkshowhost doen die verhalen af als onzin.”

Jinek was eerder samen met Bram Moszkowicz en Freek Vonk.

Lees het artikel over Jinek en Nicolai in weekblad Story, via Blendle.

 

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Heeft Matthijs van Nieuwkerk de piek van zijn carrière al bereikt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen