Jeroen Pauw nodigt Geert Wilders bijna dagelijks uit

Jeroen Pauw krijgt van sommige kijkers nog steeds het verwijt dat PVV-leider Geert Wilders nooit aan zijn tafel zit, maar dat is niet aan hem te wijten. Dat zegt de VARA-presentator op Twitter. Het is algemeen bekend dat Wilders niet graag aanschuift in tv-programma’s en helemaal niet als de uitzender een links karakter heeft. Volgens Pauw wordt de PVV-leider wel vaak gevraagd. “De uitnodiging is er bijna dagelijks, het antwoord van Geert Wilders steeds hetzelfde, namelijk nee.

Wilders sprak dinsdag uit dat hij premier wil worden van Nederland, maar dat ziet Pauw niet zo snel gebeuren. “CDA en VVD hebben specifiek ‘minder, minder’ tot breekpunt gemaakt, denk jij dat de PVV dat gaat inslikken?

Dat gaat de PVV niet doen, verzekert Fleur Agema van PVV. Zij antwoordt Pauw: “Never. Allemaal flauwe smoezen die straks ineens verdwijnen.

Volgens Agema hebben CDA en VVD vòòr de verkiezingen wel vaker dingen geroepen die ze na de verkiezingen vergeten.

Overigens is Wilders in het verleden wel te gast geweest in Knevel & Van den Brink.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Heeft Matthijs van Nieuwkerk de piek van zijn carrière al bereikt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen