Jelka van Houten: ‘Songfestival hoeft niet voor mij’

Jelka van Houten, de zus van Carice, ziet deelname aan een grote muzikale tv-show niet zitten. Dat vertelt de actrice en zangeres in Het Parool. Van Houten heeft een cd uitgebracht: Hard place for a dreamer. “Ik hoop te gaan toeren in wat kleinere zaaltjes, enorme podia zijn niks voor mij. Ik zou duizend doden sterven bij The voice of het Songfestival. Dat laatste zou wel te gek zijn, maar ik vind het zo enorm eng dat mensen je zitten te beoordelen en bekritiseren. Dat hele grote hoeft niet voor mij.

Ze heeft geen torenhoge ambities op muzikaal gebied. “Ik heb geen verwachtingen. Ik ben al blij als iemand ‘m opzet en het fijn vindt om naar te luisteren. En ik vind het leuk dat ik mensen dit cd’tje kan overhandigen, dat het tastbaar is.

Wel zou Van Houten het leuk vinden als ze van zingen kan rondkomen, maar: “Al heb ik een miljoen, dan zou nog steeds die Twingo voor mijn deur staan.

Lees het hele interview met Jelka van Houten vandaag in het Parool, via Blendle.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen