Matthijs van Nieuwkerk strikt Linda de Mol en Tofik Dibi

Matthijs van Nieuwkerk heeft vanavond twee veelbesproken gasten aan tafel in De Wereld Draait Door: Linda de Mol en Tofik Dibi. Dat heeft de VARA vandaag laten weten. De Mol heeft vandaag haar eigen videoplatform LINDA.tv gelanceerd en Dibi kwam vorige week uit de kast in de Volkskrant. Waar Dibi alleen aan tafel zit, neemt De Mol zakenpartner Jildou van der Bijl mee. Samen maakten ze het blad LINDA een succes en nu hopen ze op hetzelfde voor de videovariant. “Wordt dit het nieuwe tv-kijken?

Dibi heeft in de Volkskrant bekendgemaakt dat hij homoseksueel is. Hij beschrijft zijn worsteling met zijn seksualiteit in het boek Djinn dat vrijdag is verschenen. “Een djinn is in de Islamitische cultuur een bovennatuurlijk wezen dat mensen kan domineren, dat moest welhaast de oorzaak van zijn geaardheid zijn.”

Van Nieuwkerk praat met Dibi, die al jaren op wachtgeld leeft, uitgebreid over zijn coming out en over zijn boek.

Concurrent Humberto Tan heeft ook een topgast. Hij ontvangt in RTL Late Night namelijk Reed Hastings, de grote baas van het internationale videoplatform Netflix.

Jeroen Pauw moet het doen met de winnares van Heel Holland Bakt.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen