Iris Kroes hoopt dat ex-gevangene Brace The Voice wint

‘Harpenmeisje’ Iris Kroes, die het tweede seizoen van The Voice of Holland won, hoopt dat het huidige seizoen van de talentenjacht gewonnen wordt door rapper Brace. Dat heeft ze gezegd in Goeiemorgen Lex op 100% NL. Brace, die een jaar gevangen heeft gezeten voor ontvoering en wiens slachtoffer onlangs de media opzocht, verdient het volgens Kroes. Ze had vroeger een poster van hem boven haar bed hangen. “Ik hoop dat Brace wint. Ik vind hem echt te gek“, onthult de zangeres.

Kroes gunt het Brace van harte. “Ik zou het heel leuk vinden dat er ook eens mensen winnen die graag een tweede kans willen. Die winnen eigenlijk nooit. Vaak wint een nieuweling. Ik zou het te gek vinden als Brace er met de winst vandoor gaat.”

Inmiddels staat Kroes een stuk minder in de spotlights dan tijdens The Voice. “Het is natuurlijk wel zo dat het wat minder wordt, maar ik treed wel echt heel veel op. Ik breng ook mijn eigen muziek uit. Het komt wel wat minder onder de aandacht nu dan in het begin.”

Ze kijkt met veel plezier naar The Voice. “Ik vind het leuk dat Marco er nog steeds in zit en ik vind dat Sanne het ook super leuk doet. Anouk vind ik ook grappig om te zien. Zij geeft een andere draai aan het coachteam.

Brace zit in het team van zijn goede vriend Ali B.

Gerelateerd: Slachtoffer baalt van Brace in The Voice of Holland (deze maand)

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen