GTST-ster Buddy trots: 21 en nu al een koopwoning

Buddy Vedder (21) is er trots op dat hij door zijn tv-werk al op jonge leeftijd een woning heeft kunnen kopen. Dat zegt de GTST-acteur en Kids Top 20-presentator in de Story. Vedder heeft voor 197.500 euro een appartement van 53 vierkante meter gekocht in Amsterdam Oud-West. “Dat is iets om trots op te zijn. Daar werk je uiteindelijk voor. Het is stoer om je verdiende geld in een huis te stoppen. Als ik huur, breng ik mijn geld weg en zie ik het nooit meer terug. Op langere termijn is dit veel voordeliger.

De acteur is niet bang dat hij met een tv-baan en een eigen huis naast zijn schoenen gaat lopen. “Ik heb een goed management dat op mij let. Ik word beschermd tegen dingen die niet goed zouden zijn.”

Daarbij heb ik een groepje heel goede vrienden om mij heen, dat ervoor zorgt dat ik met beide benen op de grond blijf staan. Doe ik dat niet, dan roepen zij echt wel: Hé Buddy, even gewoon doen!

Het is belangrijk dat ik dicht bij mijzelf blijf. Mensen waarderen het niet als je ineens anders gaat doen dan je daadwerkelijk bent. Maar ik moet toegeven, succes is soms niet gemakkelijk.

Lees het hele interview met Buddy Vedder in weekblad Story (via Blendle).

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen