Edwin Diergaarde krijgt dagelijkse show op Radio 10

Edwin Diergaarde gaat aan de slag voor Radio 10. De presentator is vanaf 16 november elke werkdag te horen tussen 10 en 13 uur. Dat heeft de zender laten weten. Diergaarde, die eerder dit jaar vanwege bezuinigingen moest vertrekken bij AvroTros en nu te horen is op Radio Decibel, is ‘ongelooflijk blij’. “Afgelopen zomer heb ik een aantal keren ingevallen bij Radio 10. Het is een prachtige zender met fantastische collega’s, hele leuke luisteraars en een geweldig muziekformat!

Programmadirecteur Roland Snoeijer kiest met overtuiging voor Diergaarde. “Edwin is een van de meest vertrouwde stemmen van de Nederlandse radio. Ik ben blij dat hij de ‘vriend’ van de luisteraars wordt in het eerste deel van de werkdag.

Diergaarde was eerder dj bij onder andere Radio 2, Veronica FM, 3FM en Radio Decibel. Daarnaast was hij de vaste voice-over van het succesvolle televisieprogramma Ik Vertrek.

Momenteel maakt Dennis Verheugd de Radio 10-show tussen 10 en 13 uur. Hij gaat een programma maken in het weekend op Radio 10.

De prime time-dj’s van Radio 10 zijn Tim Klijn (ochtend) en Rob van Someren (middag).

Wat vindt u?

Alle polls

Heeft Matthijs van Nieuwkerk de piek van zijn carrière al bereikt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen