EO ondanks kijkcijferflops verder met Tooske Ragas

Foto: RTLTooske Ragas blijft werken bij de EO, ondanks dat haar programma’s tot nu toe weinig succesvol zijn. Dat heeft ze laten weten op 100% NL. De EO heeft nu drie weinig bekeken programma’s met Ragas uitgezonden: de therapieshow Zo Zijn We Niet Getrouwd, de moestuintjeshow Van Hollandse Bodem en de vogelshow In De Ban Van De Condor. “Voorlopig zit ik er nog. Helaas zijn het geen grote 2 miljoen-successen geweest, maar het was aan de andere kant ook niet slecht“, zegt Ragas op de radio.

De drie Tooske Ragas-shows flopten, terwijl ze werden uitgezonden op hitzender NPO 1. “Gelukkig zijn de kijkcijfers bij de EO niet het enige wat telt. Natuurlijk had ook de EO gehoopt dat het er 1,5 of 2 miljoen hadden geweest, maar het waren toch toffe programma’s.

Die ene hit zat er nog niet bij, maar de EO en ik kijken wel met een heel goed gevoel terug op al die programma’s die we hebben gemaakt. Die Condor van laatst was echt fenomenaal.

De presentatrice komt ook nog even terug op de uitspraken van haar man Bastiaan Ragas, die onthulde dat niet hij, maar zij de kostwinner van hun gezin is. “Ik ben een poos geleden van de commerciële naar de publieke omroep gegaan, dus dat verschil is iets kleiner geworden, ha ha. Maar ik win nog steeds.

In De Ban Van De Condor sloot vrijdagavond af met 579.000 kijkers, terwijl Flikken Maastricht direct ervoor 1,7 miljoen kijkers trok.

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Moet SBS 6 waken voor een Meilandjes-overkill?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen