Antoinette Hertsenberg scoort met nieuwe app

Foto: RTLAntoinette Hertsenberg scoort met de app van haar tv-programma Opgelicht. Sinds de lancering eind mei is deze al meer dan 50.000 keer gedownload. Dat heeft AvroTros laten weten. De app waarschuwt consumenten met meldingen op het gebied van oplichting en bedrog. “Het is geweldig dat zoveel mensen de Opgelicht?!-app hebben gevonden, en het is nog veel mooier dat we weten dat een enorm aantal mensen hem ook daadwerkelijk gebruikt“, aldus de presentator.

De Opgelicht?!-app, die gratis is te downloaden voor iOS en Android-gebruikers, heeft meer dan 1.200.000 relevante pushberichten verstuurd waarmee consumenten gewaarschuwd zijn voor bijvoorbeeld phishing of malafide webshops.

Doordat gebruikers meldingen gemakkelijk kunnen delen met vrienden, kennissen of familie, kunnen veel consumenten tegelijk geattendeerd worden en kan oplichting voorkomen worden.”

Het andere tv-programma van Hertsenberg, Radar, heeft eveneens een eigen app.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Moet SBS 6 waken voor een Meilandjes-overkill?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen