Claudia de Breij werkte aan DeGeneres-achtige show

Geplaatst op vr 30 okt 2015 om 10:08

Foto: CorbinoClaudia de Breij heeft gewerkt aan een Ellen DeGeneres-achtige show, maar haakte op het laatste moment toch af. Dat vertelt de presentatrice vandaag in De Telegraaf. De Breij onthult in haar nieuwe boek Neem Een Geit dat ze een DeGeneres-achtige show lange tijd als een droom zag, maar dat ze er achter kwam dat ze het helemaal niet wilde. “Alles was rond. Er waren pilots opgenomen. Maar ik realiseerde me dat ik niet álleen maar met zo’n tv-show bezig kan zijn.

Dat was niet de enige reden voor De Breij om af te haken. “Ik zou ook te veel concessies zou moeten doen, want het is een gezamenlijk product.

De titel van haar boek Neem Een Geit is een tip van De Breij: neem een geit, zodat je hem daarna met een heerlijk gevoel weer weg kunt doen. Zoals het soms ook lekker is om een afspraak af te zeggen, zodat je wat extra vrije tijd hebt.

De Breij: “Ja, die show bleek mijn geit te zijn.

Een DeGeneres-achtige show zou haar te veel binden. “En ik wil boeken kunnen schrijven wanneer ik dat wil. En muziek kunnen maken.

DeGeneres is een Amerikaanse talkshowhost die dagelijks televisie maakt. Net als De Breij is DeGeneres blond en lesbisch.

Lees het hele interview met De Breij vandaag in De Telegraaf, via Blendle.
7 Reacties op “Claudia de Breij werkte aan DeGeneres-achtige show”


 1. Joost

  <3 de laatste zinnen op Mediacourant: Net als De Breij is DeGeneres blond en lesbisch.

 2. Alex

  Haha, die laatste zin.

 3. Pluk van de Pettenflat

  Radiohoofd, dus graag niet meer op tv

 4. Anonymous

  Te hoog gegrepen voor Claudia de Breij. Een eigen programma is wat anders dan als tafeldame af en toe wat roepen. Dit word een flop!

 5. Sebas

  @Anonymous: Zou je het artikele niet even lezen?

 6. Badr

  Waar kan ik die artikele vinde, Seb?

  Maar beter dat het show niet doorgaat, dan hoeven we tenminste niet te schuilen. Geloof me, je wordt nog liever door mij geklpet dan dat je een show van claudia moet uitzitten,\ ja toch

 7. mark

  Ze is gewoon niet leuk dus dit progamma wordt een flop.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.