Claudia de Breij werkte aan DeGeneres-achtige show

Foto: CorbinoClaudia de Breij heeft gewerkt aan een Ellen DeGeneres-achtige show, maar haakte op het laatste moment toch af. Dat vertelt de presentatrice vandaag in De Telegraaf. De Breij onthult in haar nieuwe boek Neem Een Geit dat ze een DeGeneres-achtige show lange tijd als een droom zag, maar dat ze er achter kwam dat ze het helemaal niet wilde. “Alles was rond. Er waren pilots opgenomen. Maar ik realiseerde me dat ik niet álleen maar met zo’n tv-show bezig kan zijn.

Dat was niet de enige reden voor De Breij om af te haken. “Ik zou ook te veel concessies zou moeten doen, want het is een gezamenlijk product.

De titel van haar boek Neem Een Geit is een tip van De Breij: neem een geit, zodat je hem daarna met een heerlijk gevoel weer weg kunt doen. Zoals het soms ook lekker is om een afspraak af te zeggen, zodat je wat extra vrije tijd hebt.

De Breij: “Ja, die show bleek mijn geit te zijn.

Een DeGeneres-achtige show zou haar te veel binden. “En ik wil boeken kunnen schrijven wanneer ik dat wil. En muziek kunnen maken.

DeGeneres is een Amerikaanse talkshowhost die dagelijks televisie maakt. Net als De Breij is DeGeneres blond en lesbisch.

Lees het hele interview met De Breij vandaag in De Telegraaf, via Blendle.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen