Claudia de Breij werkte aan DeGeneres-achtige show

Foto: CorbinoClaudia de Breij heeft gewerkt aan een Ellen DeGeneres-achtige show, maar haakte op het laatste moment toch af. Dat vertelt de presentatrice vandaag in De Telegraaf. De Breij onthult in haar nieuwe boek Neem Een Geit dat ze een DeGeneres-achtige show lange tijd als een droom zag, maar dat ze er achter kwam dat ze het helemaal niet wilde. “Alles was rond. Er waren pilots opgenomen. Maar ik realiseerde me dat ik niet álleen maar met zo’n tv-show bezig kan zijn.

Dat was niet de enige reden voor De Breij om af te haken. “Ik zou ook te veel concessies zou moeten doen, want het is een gezamenlijk product.

De titel van haar boek Neem Een Geit is een tip van De Breij: neem een geit, zodat je hem daarna met een heerlijk gevoel weer weg kunt doen. Zoals het soms ook lekker is om een afspraak af te zeggen, zodat je wat extra vrije tijd hebt.

De Breij: “Ja, die show bleek mijn geit te zijn.

Een DeGeneres-achtige show zou haar te veel binden. “En ik wil boeken kunnen schrijven wanneer ik dat wil. En muziek kunnen maken.

DeGeneres is een Amerikaanse talkshowhost die dagelijks televisie maakt. Net als De Breij is DeGeneres blond en lesbisch.

Lees het hele interview met De Breij vandaag in De Telegraaf, via Blendle.

7 Commentaren
Nieuwste
Oudste Meest gewaardeerde
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Gast
mark
november 1, 2015 12:31

Ze is gewoon niet leuk dus dit progamma wordt een flop.

Gast
Badr
oktober 30, 2015 17:32

Waar kan ik die artikele vinde, Seb?

Maar beter dat het show niet doorgaat, dan hoeven we tenminste niet te schuilen. Geloof me, je wordt nog liever door mij geklpet dan dat je een show van claudia moet uitzitten,\ ja toch

Gast
Sebas
oktober 30, 2015 12:08

@Anonymous: Zou je het artikele niet even lezen?

Gast
Anonymous
oktober 30, 2015 11:15

Te hoog gegrepen voor Claudia de Breij. Een eigen programma is wat anders dan als tafeldame af en toe wat roepen. Dit word een flop!

Gast
Pluk van de Pettenflat
oktober 30, 2015 11:11

Radiohoofd, dus graag niet meer op tv

Gast
Alex
oktober 30, 2015 10:39

Haha, die laatste zin.

Gast
Joost
oktober 30, 2015 10:25

<3 de laatste zinnen op Mediacourant: Net als De Breij is DeGeneres blond en lesbisch.

Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen