Angela Schijf bang dat showcarrière ophoudt

Angela Schijf, die de hoofdrol speelt in de hitserie Flikken Maastricht, vreest nog altijd voor het verloop van haar showcarrière. Dat geeft ze aan in TROS Kompas. Actrice is een onzeker beroep en dat realiseert Schijf zich maar al te goed. “Ik ben nog steeds bang dat het ophoudt. Naarmate je ouder wordt, heb je meer verantwoordelijkheden met een huis, een gezin. En mijn man is ook acteur. Ik denk regelmatig: had één van ons maar een echte baan“, aldus de steractrice.

Er was een tijd dat Schijf nog niet zo succesvol was. “We hebben barre tijden gekend, met een lege agenda, en dat drukt wel op je gezin. Die onzekerheid is ons lastig en maakt dat je er niet altijd van kunt genieten als het wél goed gaat.”

Het is nooit een reden geweest om iets anders te gaan doen, maar wel om actiever te worden binnen hert vak en zelf initiatieven te nemen.

Flikken Maastricht is het enige programma dat op vrijdagavond tegenover The Voice of Holland een topscore neerzet.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Moet SBS 6 waken voor een Meilandjes-overkill?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen