Nog niet genomineerd, maar toch in RTL Late Night

RTL Late Night pakte woensdagavond wel heel fanatiek uit met de tussenstand van de tv-prijs Televizier Talent Award. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Televizier heeft bekendgemaakt welke vijf tv-talenten tot nu toe de meeste stemmen hebben gekregen. Maar RTL Late Night deed alsof ze al genomineerd waren: twee tussenstandtoppers zaten aan tafel, twee anderen spraken hun dank uit in een videoboodschap en de nummer vijf was Humberto Tans eigen sidekick Luuk Ikink.

Van de vijf tv-talenten die aan kop gaan in de tussenstand waren Ikink, Dionne Stax en Jan Versteegh aanwezig in de studio. Niels van der Laan en Arjen Lubach kwamen met een videoboodschap.

Tijdens de uitzending werden de vijf presentator regelmatig ‘de genomineerden’ genoemd en ook werd geopperd dat er van dit vijftal uiteindelijk drie overblijven, maar dat is niet per definitie zo.

Er kan nog tot 28 september gestemd worden en pas daarna wordt bekend wie de drie genomineerden zijn. Het kan dus zomaar zijn dat er tussen de drie genomineerden een naam zit die helemaal niet in deze tussenstand staat.

Hoe dan ook: de vijf talenten die in RTL Late Night zaten hebben flink wat extra media-aandacht gekregen ten opzichte van alle andere tv-talenten die kans maken op een nominatie.

Van de andere prijzen die in oktober worden uitgereikt tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala, maakte Televizier gisteren ook een tussenstand bekend.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen