Jochem gunt RTL Late Night een Televizier-nominatie

Foto: RTLJochem van Gelder zou het dik in orde vinden als RTL Late Night dit jaar genomineerd wordt voor de Gouden Televizier-Ring, de prijs voor het beste tv-programma van Nederland. Dat laat de SBS 6-ster weten op Twitter. Televizier maakte woensdag de tien programma’s bekend die tot nu toe de meeste stemmen hebben. “Begint te wennen dat het best bekeken programma ever Boer Zoekt Vrouw niet eens genomineerd wordt. Dan maar Penoza, Heel Holland Bakt en RTL Late Night.

Boer Zoekt Vrouw is het meest bekeken tv-programma van Nederland, maar heeft nog nooit de Ring gewonnen. Sterker nog: het programma staat momenteel niet eens in de top 10 van programma’s met de meeste stemmen.

Jochem van Gelder, die in 2005 de Zilveren Televizier Ster won, is tegenwoordig werkzaam voor SBS 6. Die zender staat met geen enkel programma in de top 10.

De top 10 bestaat uit De Slimste Mens, Divorce, Expeditie Robinson, Floortje naar het einde van de wereld, Heel Holland Bakt, Over mijn lijk, RTL Late Night, Smeris, Streetlab en Syndroom.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen