Net5 met Nederlandse versie The Island

Net5 komt in 2016 met een Nederlandse versie van het Britse tv-programma The Island. Hierin gaan veertien deelnemers de ultieme survivaluitdaging aan. Dat heeft het tv-station vandaag laten weten. The Island is een rauw survivalprogramma. “Geen spellen, geen afvallers, geen eliminaties. Enkel de kwestie van leven of dood; overleven in zijn puurste vorm. De deelnemers worden gedropt op een verlaten eiland en moeten op zoek naar voedsel, water en een onderkomen.

De kandidaten landen met niks anders dan de kleding die ze dragen. “Ze zijn compleet op zichzelf aangewezen, sterker nog, er is zelfs geen crew of cameraploeg aanwezig. Ze filmen alles zelf!

De deelnemers van The Island worden een maand lang compleet geïsoleerd op een tropisch eiland. “Kan de moderne mens van nu zich nog wel redden op eigen kracht en kennis?

Het Britse The Island is bekroond met onder andere een BAFTA voor beste realityprogramma van het jaar. Het Channel 4-format is aangekocht door andere de VS, Duitsland en Frankrijk.

Net5 zoekt nog naar kandidaten.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen