Blue Circle koopt tv-bedrijf Ewout Genemans

Tv-producent Blue Circle neemt een meerderheidsbelang in het tv-bedrijf No Pictures Please van Ewout Genemans. Dat maken de partijen vandaag bekend in De Telegraaf. Door onderdeel te worden van Blue Circle, bekend van programma’s als RTL Boulevard en Heel Holland Bakt, hoopt Genemans nog meer te groeien. “In Nederland en internationaal“, zegt de jonge televisiemaker in een reactie. “Ik denk dat onze vorm van ’factual entertainment’ een prima aanvulling is voor Blue Circle.

Genemans is gespecialiseerd in ‘onderhoudende televisie met echte mensen’, zoals Kerels met een kleintje of De roze wildernis.

Enkele jaren geleden sloot Genemans zich nog aan bij Skyhigh TV, het productiebedrijf van onder meer Bert van Leeuwen. “Onder hun vleugels heb ik me weten te verbreden. Via Blue Circle wil ik nu de volgende fase ingaan.

Blue Circle-baas Georgette Schlick is verheugd. “Bij omroepen staan wij vooral bekend als een producent van grote shows; door deze overname wordt ons aanbod ruimer“, vertelt ze.

Over de programma’s van Genemans wordt gefluisterd dat ze in scène gezet zijn, maar daar gelooft Schlick niet in. Dat wordt ook over haar hypnoseshow You’re Back In The Room gezegd, stelt ze.

Af en toe is de werkelijkheid nu eenmaal gekker dan de dingen die je zou verzinnen.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen