Martine Bijl in de race voor Zilveren Televizier-Ster

Martine Bijl, presentatrice van het meest bekeken amusementsprogramma van dit moment – Heel Holland Bakt, is in de race voor de tv-prijs Zilveren Televizier-Ster. Dat blijkt uit een tussenstand die tv-blad Televizier heeft bekendgemaakt. Het blad maakt bekend welke acht tv-dames de meeste stemmen tot nu toe hebben. Naast Bijl (MAX) gaat het, in alfabetische volgorde, om Chantal Janzen, Eva Jinek, Floortje Dessing, Geraldine Kemper, Linda de Mol, Sophie Hilbrand en Wendy van Dijk.

De top acht bestaat uit drie namen van BNN-VARA, drie namen van RTL, één van MAX en één van KRO-NCRV.

Yvon Jaspers, die de prijs won in 2006, 2008, 2009, 2010 en 2012, staat niet in de top acht. De winnaressen van 2013 (Linda de Mol) en 2014 (Chantal Janzen) wel.

Van de presentatrices in de top acht hebben Linda de Mol, Martine Bijl en Wendy van Dijk de meest bekeken programma’s, namelijk respectievelijk Ik Hou Van Holland, Heel Holland Bakt en The Voice of Holland.

Het Nederlandse publiek kan nog tot maandagochtend 28 september stemmen.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen