Maurice Wijnen vindt KRO erg flauw

Maurice Wijnen, showdeskundige van SBS 6, vindt het erg flauw dat de KRO geen aandacht wil besteden aan de grote opening van de nieuwe stal van Boer Zoekt Vrouw-boerin Agnes. Dat heeft hij gezegd in Shownieuws. Agnes heeft de stal geopend in Gasselternijveen. Wijnen: “Respect voor haar dat ze zo’n investering aandurft en zo’n risico durft te nemen. Dus wat dacht Agnes: ik ga de KRO, voor wie ik toch ook veel goede dingen heb opgeleverd, vragen om mij te ondersteunen.

Agnes verzocht de KRO een leuk bericht hierover te schrijven op de Boer Zoekt Vrouw-website. “Daar zei de KRO ‘nee’ tegen, want zij doen alleen berichten over liefdegerelateerde situaties.”

Dat is een klein beetje flauw, aldus Wijnen. “Want het is ook goed voor het programma dat het goed gaat met de boeren die daarin hebben gezeten en dat ze een volgende stap zetten. Heel jammer.”

Overigens heeft Boer Zoekt Vrouw-host Yvon Jaspers de boerin ook links laten liggen. “Yvon Jaspers was ook uitgenodigd en die stuurde een sms’je met de veelomvattende tekst: ‘Succes!’”

Duizenden anderen mensen kwamen wél af op de opening van de nieuwe stal van Agnes.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen