Jubileumaflevering GTST duurt tot half tien ’s avonds

Foto: RTLRTL 4 staat op donderdag 1 oktober volledig in het teken van Goede Tijden Slechte Tijden. Vanwege het 25-jarig jubileum van de soap is op die dag een extra lange aflevering te zien, waarna een documentaire over Antonie Kamerling volgt. Dat heeft de zender laten weten. De extra lange aflevering van GTST, die van 20.00 tot 21.25 uur duurt, speelt zich voor een groot deel af in Ierland. “In deze special komen alle verhaallijnen tot een dramatisch hoogtepunt“, belooft de zender. 

De meeste scènes zijn opgenomen op rotsformaties en basalten kliffen in het noordoosten van Ierland. “Wie er uiteindelijk het loodje legt, er met kleerscheuren en verwondingen vanaf komt en voor wie zijn of haar leven voorgoed veranderd, is te zien op donderdag 1 oktober.

Aansluitend is de documentaire Antonie Kamerling van de veelgeprezen Coen Verbraak te zien. Hierin interviewt hij onder anderen Isa Hoes, Albert Verlinde, Beau van Erven Dorens, Job Gosschalk, zijn broer Kris en zijn zus Liesbeth.

Antonie Kamerling zal van 21.25 tot 22.30 uur te zien zijn op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen