Albert Verlinde vindt Life 4 You-kopie geen probleem

Foto: RTLAlbert Verlinde heeft zich in het verleden meer dan eens kritisch uitgelaten over tv-programma’s van SBS 6 die wel erg lijken op die van RTL 4, maar over de Life 4 You-kopie Thuis Op Zondag met Dirk Zeelenberg en Kim-Lian van der Meij is hij opvallend mild. Dat bleek woensdag tijdens de uitzending van RTL Boulevard. Verlinde is de musicalvader van Van der Meij. Hij spreekt dan ook niets dan lovende woorden over haar en haar nieuwe duoshow. “Het is een leuk duo in ieder geval.

Ook Verlinde kan niet ontkennen dat Thuis Op Zondag een regelrechte kopie is, maar dat vindt hij geen enkel bezwaar. “Het is natuurlijk gewoon Life 4 You, maar dan bij SBS 6. Daar komt het feitelijk gewoon op neer. En waarom niet? Er zijn ook zo veel woonprogramma’s die ook op elkaar lijken, dus wat maakt het uit?”

Toch onderscheidt het programma zich ook, weet Verlinde. “Wat opvalt is de samenwerking met bladen als Margriet en Libelle, maar dat komt omdat Sanoma en SBS bij elkaar horen. Daardoor zie je ook veel verhalen en thema’s uit die bladen terug.

Life 4 You krijgt niet alleen een opvolger bij SBS 6, maar ook bij RTL 4. “Het nieuwe programma van Carlo Boszhard gaat starten in oktober en dan gaat de strijd op de zondagmiddag beginnen.

Thuis Op Zondag is vanaf zondag te zien op SBS 6 op het tijdstip van Life 4 You.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen