Frank Visser wordt geen miljonair bij SBS 6

Foto: Elvin BoerFrank Visser wordt niet steenrijk van zijn overstap naar SBS 6. Dat laat de NCRV-rechter weten in weekblad Privé. Het gerucht gaat dat Visser bij SBS vijf keer zo veel gaat verdienen als bij de NCRV. “Echt niet, als het wel zo was, had ik het lachend toegegeven. De precieze getallen weet ik niet“, zegt hij. “Maar miljonair worden zit er niet meer in op mijn leeftijd. Ik wil genoeg hebben om van te leven, dat ik mijn geld niet hoef te tellen als ik uit eten wil, maar voor de rest leef ik zuinig.

Visser overlegde met zijn vrouw over zijn overstap van NCRV naar SBS. “Zoiets moet je altijd goed bespreken. Soms zet zij de rem erop, dat is goed zodat ik geen rare dingen doe. Je kunt zoiets alleen doen als je partner het ermee eens is, anders wordt het niets, dus mijn vrouw staat er helemaal achter.

De ‘rijdende rechter’ benadrukt dat hij niet langer in dienst is als kantonrechter. “Ik heb ontslag genomen als kantonrechter. Ik kreeg het te druk met televisiewerk en toen dacht ik: Wat vind ik nu het leukst? En dat is televisie.”

En bij de tv wil hij nog wel een paar jaar werken. “Daar wil ik mij nu volledig op gaan richten.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen