Frank Masmeijer-interview trekt half miljoen kijkers

Het exclusieve tv-interview van Evert Santegoeds met de veelbesproken Frank Masmeijer trok maandag op de zeer late avond nog 530.000 kijkers naar SBS 6. Daarmee zette de tv-zender 17 procent marktaandeel neer. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. De Shownieuws-special begon om 23.20 uur, direct na de door 812.000 mensen (20 procent) bekeken reguliere editie van het entertainmentprogramma. De uitzending met het interview duurde in totaal een half uur.

Santegoeds pakt flink uit met zijn interview met voormalig NCRV-coryfee Masmeijer, die verdacht wordt van betrokkenheid bij een grootschalige cocaïnesmokkel.

De showkenner bracht maandag op zijn pagina Privé alvast een deel van het interview, kwam dus gisterenavond met de Shownieuws-special en komt vandaag met zijn hele verhaal in weekblad Privé.

Masmeijer ontkent zijn betrokkenheid bij de cocaïnesmokkel. Hij hoopt dat de nachtmerrie snel voorbij is en er een tv-zender opstaat die hem een programma aanbiedt. (Foto: Hendrik Jan van Beek)

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen