Evert Santegoeds: ‘Wendy van Dijk is een leugenaar’

Evert Santegoeds vindt de snoeiharde kritiek van Wendy van Dijk op hem zwaar onterecht. Ze moet eerst eens naar zichzelf kijken. Dat heeft de showkoning gezegd op 100% NL. Van Dijk vindt Santegoeds ‘kansloos’, maar hij vindt haar op zijn beurt weer een leugenaar. “Ze moet gewoon eerlijk zijn over haar eigen privéleven als we haar bellen over met wie ze een relatie heeft en met wie niet. Zij heeft in het verleden zó vaak een andere mening gehad over met wie ze op dat moment was.

De RTL 4-presentatrice heeft er volgens Santegoeds een sport van gemaakt om glashard tegen hem te liegen. “Ik weet nog dat ik haar belde van: ‘Heb je wat met Chris Zegers?’ Nee, ze had niets met Chris Zegers. Ik belde: ‘Is het uit met Chris Zegers?’ Nee, dat was ook helemaal niet zo.

‘Heb je wat met Erland Galjaard?’ Dat was ook niet zo. We weten inmiddels hoe het allemaal gelopen is. Dat helpt ook allemaal niet in de verhoudingen.”

De recente kritiek van Van Dijk op Santegoeds gaat over de manier waarop hij bericht over het privéleven van haar tv-collega Martijn Krabbé. Ze ging los op de radio én in RTL Boulevard.

Ik herkende mij daar niet in, terwijl het wel over mij ging. Ik heb geen fotografen bij haar school en ik heb geen foto’s gebruikt die bij een school gemaakt zijn. Wel bij een première“, aldus Santegoeds.

Hij blijft achter zijn berichtgeving staan. “Het werd haar kennelijk even teveel, maar mensen zijn zelf verantwoordelijk voor hun gezin en hun gezinsgeluk. Ik kan verder niet anders dan empathisch beschrijven dat het met Martijn Krabbé even niet zo lekker loopt.”

Zakelijk heeft hij op tv het ene succes na het andere en het knappe is dat je niet ziet wat er in zijn privéleven aan de hand is. Dat heb ik geschreven. Dat is mijn werk. Wendy doet het hare en ik doe het mijne.”

Albert Verlinde nam het in RTL Boulevard op voor Santegoeds. Verlinde vindt Van Dijk te emotioneel betrokken. “Ik zag Albert gisteren bij The Bodyguard en daar hebben we het er ook nog even over gehad. Hij herhaalde dat weer. Ze is er iets te veel bij betrokken. Ze moet wat afstand nemen.”

Gerelateerd:
Wendy van Dijk wálgt van De Telegraaf (afgelopen vrijdag)
Wendy van Dijk vindt media extreem hypocriet (afgelopen zaterdag)
Albert Verlinde: ‘Wendy te emotioneel betrokken’ (afgelopen zaterdag)

 

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen