Anouk Smulders hint op eigen realitysoap bij RTL

Geplaatst op do 10 sep 2015 om 11:17

Anouk Smulders hint op een eigen realitysoap bij RTL. Dat is vandaag te lezen in het AD. Smulders, bekend van RTL Boulevard en Holland’s Next Top Model, zegt te werken aan een tv-project. Ze noemt het ‘een leuk dingetje’. “In oktober dit jaar ga ik op tv iets doen zoals mensen me nog niet zullen kennen. Ik ben bekend van rode lopers, tv en de modellenwereld, maar ben daarnaast ook nog vaak thuis. Met Edwin (Smulders, paparazzo, red.) en mijn gezin“, zegt de presentatrice.

Op de vraag of het om een realityserie gaat, antwoordt Smulders: “Ik mag dan dingen voorbarig roepen, in dit geval houd ik mijn kaken stijf op elkaar. En houd de controle. Maar het zou zo maar kunnen…

Mocht er een soap komen, dan krijgt de kijker in elk geval te zien hoe hysterisch Smulders is. “Als ik thuiskom en ik zie geen fietsen in de tuin staan, dan kan ik paniekerig tegen Edwin roepen ‘wáár zijn onze tweewielers?’. ‘Die staan al binnen’, zegt hij dan. En dan schaam ik me soms.”

Ik kan zó katterig en controllerig zijn. Maar ach, dit is gewoon wie ik ben. En mijn man – een nuchtere Brabander met het woord chill hoog in het vaandel – heeft er vrede mee.”
8 Reacties op “Anouk Smulders hint op eigen realitysoap bij RTL”


 1. Jan de Zwijger

  Arrogant, snobistisch mens, door haar fotograafje omhoog gevallen. Wat een kak stem, zal ook wel weer roepen dat iedere nederlander een vluchteling moet opnemen en doet zelf niets. Dumpen die muts.

 2. Anoniem

  @Jan de Zwijger, als de politiek zelf Zwijgt over het vluchtelingen thema dan vind ik het goed dat er BN-ers er zijn die wel de moed hebben om hun mening hierover te geven. Ik heb veel bewondering voor o.a. dhr. Torenstra en Danny Gosen die in de ”hol van de leeuw”’ waren gekropen en interessante uitzendingen hierover hebben gemaakt. Rutte valt vies tegen, zoals altijd, de man is gewoon bang om iets te zeggen. Dit, wegwuif gedrag, zal de VVD zeker zetels gaan kosten. De gemakkelijke weg is vaak de duurste.
  Ik kijk vol bewondering naar onze BN-ers die het hart op de juiste plek hebben, jij ook? Het lijkt me beter dat de BN-ers een eigen politieke partij oprichten, ik zal zeker op gaan stemmen. Sommigen zijn zeer begaafd en intelligent. BN-er wordt je trouwens niet zomaar. Deze mensen hebben vaak een gave die anderen niet bezitten.

 3. Anoniem

  Helemaal eens met de reactie hierboven !
  Snob die net doet of zijn een grote carriere had als fotomodel.

 4. Schreeuwlelijk

  deze vrouw kan niet veel , heeft een krijsstem en is bij Boulevard aan de desk altijd erg overbodig. reality soap nu al een flop

 5. Frank

  Die vrouw is niet goed…

 6. Frank Groenweg

  Wat zou Anouk Smulders in hemelsnaam kunnen toevoegen dan dat ze het alleen maar voor het geld doet nu er zoveel amateur fotografen zijn bijgekomen die allemaal gewapend met fototoestel of hun mobiel overal waar maar iets van een BN’er opduikt, foto’s maken die men dan goedkoper (dan haar man Edwin Smulders normaal doet) aan allerlei media verkopen waardoor de inkomstenbron voor Huize Smulders steeds meer uitdroogt. Of denkt Anouk dat zij star potentiaal heeft om een realityprogramma te dragen dat ook nog hoog gaat scoren? Denk eens na…al die eigengeilerij van dit slag mensen op tv.

 7. erfgooier

  Lekker thuis blijven!!

 8. Anoniem

  Coke snuifster met botox hoofd en nog lelijk ook.
  Als zij in boulevard verschijnt bevriest mijn tv.
  Mijn hemel wat een kil wijf.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.