Anouk Smulders hint op eigen realitysoap bij RTL

Anouk Smulders hint op een eigen realitysoap bij RTL. Dat is vandaag te lezen in het AD. Smulders, bekend van RTL Boulevard en Holland’s Next Top Model, zegt te werken aan een tv-project. Ze noemt het ‘een leuk dingetje’. “In oktober dit jaar ga ik op tv iets doen zoals mensen me nog niet zullen kennen. Ik ben bekend van rode lopers, tv en de modellenwereld, maar ben daarnaast ook nog vaak thuis. Met Edwin (Smulders, paparazzo, red.) en mijn gezin“, zegt de presentatrice.

Op de vraag of het om een realityserie gaat, antwoordt Smulders: “Ik mag dan dingen voorbarig roepen, in dit geval houd ik mijn kaken stijf op elkaar. En houd de controle. Maar het zou zo maar kunnen…

Mocht er een soap komen, dan krijgt de kijker in elk geval te zien hoe hysterisch Smulders is. “Als ik thuiskom en ik zie geen fietsen in de tuin staan, dan kan ik paniekerig tegen Edwin roepen ‘wáár zijn onze tweewielers?’. ‘Die staan al binnen’, zegt hij dan. En dan schaam ik me soms.”

Ik kan zó katterig en controllerig zijn. Maar ach, dit is gewoon wie ik ben. En mijn man – een nuchtere Brabander met het woord chill hoog in het vaandel – heeft er vrede mee.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen