RTL 4 ontkent dat Extreem Jaloers extreem nep is

RTL 4 en presentatrice Froukje de Both ontkennen dat hun nieuwe programma Extreem Jaloers extreem nep is. Dat laten ze weten in het AD en op Twitter. Kijkers twijfelden woensdagavond ernstig aan de echtheid van het programma, omdat kandidate Elif op Facebook schreef dat het ‘nep’ is, dat ze geacteerd heeft en dat ze meedoet omdat ‘ze geen mensen konden vinden’. “Ik ben erg verrast door alle ophef over Extreem Jaloers“, laat een verbaasde De Both weten in een reactie.

Volgens de presentatrice heeft ze de aflevering met volle overtuiging gemaakt. “Uzeyir heeft zelf het programma benaderd voor hulp vanwege zijn extreem jaloerse vriendin. Beiden hebben vervolgens ingestemd tot deelname.”

Tijdens het hulptraject van Uzeyir en Elif heb zowel ik als de redactie nooit getwijfeld aan de echtheid van hun problematiek, ook nu nog steeds niet.”

Ook RTL 4 ontkent acteerwerk. “Een groep deskundigen kun je echt niet om de tuin leiden. Elif heeft toegegeven dat de posts niet handig waren. Ze had het als grapje bedoeld en onderschatte de kracht van sociale media.

Elif heeft de berichten verwijderd van Facebook.

De tweede aflevering van Extreem Jaloers trok gisteren 1 miljoen kijkers naar RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen