Albert: ‘Pers reageert lauw op Emmy voor The Voice’

Foto: RTLAlbert Verlinde vindt dat de pers lauw reageert op het nieuws dat Talpa’s tv-show The Voice voor de tweede keer een Emmy Award heeft gewonnen. Dat zei hij maandagavond in RTL Boulevard. Bedenker John de Mol is er nauwelijks over geïnterviewd, aldus Verlinde. “De eerste keer dat John de Mol hem won stond de pers echt in de rij om hem te interviewen, maar dit is Nederland, dus twee jaar later is het van: goh, weer een Emmy, het zal allemaal wel“, aldus de showkenner.

Maar voor Verlinde went het nieuws niet. “Nee, Nederland, dit is niet gewoon! Voor de tweede keer een Emmy Award!

Normaal gesproken wint The Amazing Race in de categorie waarin The Voice won. “De Nederlandse producer van The Amazing Race wint hem ook elke keer. Het is gewoon een Nederlandse categorie geworden“, aldus Verlinde.

Twee jaar geleden won The Voice de Amerikaanse tv-prijs voor het eerst. Toen zat De Mol zelf in de zaal. Dit keer lag hij gewoon thuis in bed. Sterker nog: hij had niet eens de wekker gezet om de bekendmaking te volgen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen