Euvgenia heeft geen spijt van woedeuitbarsting

Foto: RTLEuvgenia Parakhina heeft er geen spijt van dat ze zich zo kinderachtig heeft gedragen tijdens de opnames van Dance Dance Dance. Dat vertelt ze vandaag aan Metro. Nadat Parakhina zaterdag drie zevens kreeg, stormde ze de studio uit en riep ze ‘fuck you all’ en ‘geef me mijn geld’. “Mensen zijn vaak bang om echte emoties te zien, maar iedereen beleeft dit soort momenten. Alleen beleven zij het liever thuis, tussen vier muren. Als het op nationale tv komt schrikken mensen, maar dit zijn mijn emoties.

Het is niet zo dat Parakhina zich nu ontzettend schaamt. “Ik ben gepassioneerd in alles wat ik doe, zeker in dansen, dus ik heb er absoluut geen spijt van. Ook niet van het programma trouwens, het was een wereldervaring.

Het is heel simpel: ik span me voor 200 procent in. Ik eis alles van mezelf. Als je je best doet en het wordt niet gewaardeerd, ontplof ik. Ik ben sowieso een emotioneel persoon.

Parakhina doet aan het programma mee met haar liefdespartner Jeroen Jorna, programmacoördinator bij RTL.

Lees ook: Euvgenia Parakhina wóest op Dance Dance Dance-jury

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen