Victor Reinier werkt aan nieuwe tv-dramaseries

Foto: Wim KluversVictor Reinier werkt naast Flikken Maastricht en Flikken Rotterdam aan nóg twee dramaserie voor televisie. Dat vertelt de acteur in een interview met het AD. De nieuwe dramaseries lijken niet op Flikken. “Niet in de categorie politie en justitie. Ik kan en mag er niks over zeggen. Ben nu in onderhandeling met AvroTros, die gelukkig enthousiast is. Maar zolang er geen contract is getekend, doe ik er het zwijgen toe. Eén van de series speelt zich af op het gebied van de journalistiek“, zo vertelt hij.

Flikken Maastricht gaat contractueel gezien nog minstens twee jaar door. “Misschien worden we daarna met tromgeroffel en trompetgeschal uitgeluid”, zegt hij. “Ik weet dat Angela ook verder wil met haar toneelcarrière.

Misschien is het beter om te stoppen, aldus Reinier. “Je moet de serie fris en geloofwaardig houden. Je niet bedienen van wat ze in de VS ‘jumping the shark’ noemen.”

Je kijkers willen vasthouden met een gekunsteld plot of absurde wending. Dat moet je niet willen.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen