Paul Groot: ‘Twan Huys moet excuses aanbieden’

Foto: RTLPaul Groot vindt dat Twan Huys alsnog zijn excuses moet aanbieden voor de aflevering van College Tour met Willem Holleeder. Dat zegt de Koefnoen-ster in de Volkskrant. Het kon écht niet, meent Groot. “Ongelooflijk fout, dat hij door Twan Huys was uitgenodigd. College Tour is toch een programma waarin je studenten de kans geeft om vragen te stellen aan grote vóórbeelden?“, zegt hij. “Ik vind nog steeds dat hij zijn excuses moet aanbieden voor die aflevering met Holleeder.

Koefnoen kwam in 2012, slecht een paar dagen na de aflevering van College Tour, met een persiflage op het interview. “Na die aflevering van College Tour, waarin Holleeder te gast was, wilden we een statement maken.

Groot vindt dat de imitatie van Holleeder zeer goed gelukt is. “Het is een van Owens beste imitaties. Eng gewoon, hoe goed hij erop leek, ook door de fantastische make-up.”

Holleeder reed destijds ook nog vrolijk door de stad. Hij stond doodgemoedereerd een pilsje te drinken bij mij om de hoek. Dat vond ik vrij creepy.”

Meer in NTR

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen