Touringbussen vol mensen bezoeken boer Geert

Foto: NCRVBoer Zoekt Vrouw-boer Geert Krops staat nog altijd in het middelpunt van de belangstelling. Touringbussen vol gaan bij hem op bezoek. Dat vertelt hij aan Shownieuws. Krops vindt het leuk. “Het is een raar gevoel dat ze voor jou komen, maar het is wel zo. Ik maak er ook tijd voor en ga met ze praten. Dan vragen ze iedere keer: ‘Hoe is het met boer Geert?’ Even op de foto met boer Geert. Ze komen uit Zaandam en zijn hier naar toe gereden voor mij. Ze komen uit Elburg. Overal vandaan.

Het is volgens Krops ‘heel druk’. “Er komen heel veel klanten naar mij toe. Veel door Boer Zoekt Vrouw. Elke dag komen er nieuwe mensen, die mij willen zien en een praatje willen maken. Er komen elke week wel een touringcar-bus of twee touringcar-bussen naar boer Geert.”

Zijn vriendin Hetty, die hij door Boer Zoekt Vrouw heeft leren kennen, vindt het niets. “Nou, die houdt niet zo van de aandacht. Die is er een beetje klaar mee. Maar ik hou er wel van. Ik vind het best.”

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen