Gordon wil dat toeristen weten van zijn sterrendom

Foto: NCRVGordon vindt het belangrijk dat toeristen in de Amsterdamse vestiging van zijn koffiezaak Blushing weten dat hij een beroemdheid is. Daarom heeft hij een biografie op de muur bij de toiletten laten drukken. Dat liet de entertainer donderdagavond zien in Shownieuws. Toeristen die hun buitenlandse blaas komen legen, kunnen er niet omheen. “Blushing is founded by singer, entertainer and TV host Gordon, a well-known celebrity in the kingdom of The Netherlands.”

Daar blijft het niet bij. “Gordon’s appearance as a witty and humorous judge in several talent shows such as Idols, X Factor and Holland’s Got Talent makes him the talk of the town for many years.”

Verder laat Gordon aan zijn toiletklanten weten wat de achtergrond is van zijn ‘healthy food concept’. “He changed is Burgundian lifestyle into a healthy one and shared his favorite healthy recipes in several cookbooks.”

Tot slot beweert Gordon nog dat Blushing heel snel Nederlands’ grootste koffietent aan het worden is.

Overigens heeft Gordon vlak na de koffiebar een levensgrote foto van zichzelf op de muur laten hangen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen