Televisieseizoen 2015/2016 barst vanavond los

Met de terugkeer van Flikken Maastricht op NPO 1 en de start van twee dure vrijdagavondshow op RTL 4 barst het televisieseizoen 2015/2016 vanavond dan echt los. Flikken Maastricht kan al jaren rekenen op een omvangrijke kijkersgroep, maar voor RTL 4 wordt het spannender met de start van de nieuwe shows You’re Back In The Room met Beau van Erven Dorens en Professor Nicolai & Dr. Beckand. SBS 6 houdt zich nog een weekje afzijdig en start volgende vrijdag met K3 Zoekt K3.

Van de drie nieuwe programma’s heeft Flikken Maastricht de grootste lead-in, bnamelijk het altijd veel bekeken Achtuurjournaal. “Eindelijk, de aftrap! Laat je ‘overvallen’ door de eerste aflevering van Flikken Maastricht“, aldus AvroTros.

You’re Back In The Room, het eerste programma van Van Erven Dorens sinds zijn terugkeer van RTL 4, heeft het met de herhaling van de zomercliff GTST als lead-in een stuk lastiger.

Na de drie kwartier durende hypnoseshow begint Professor Nicolai & Dr. Beckand met Ruben Nicolai en Tijl Beckand, dat in het verlengde ligt van de BNN-hit Proefkonijnen.

SBS 6 komt met de film Fast & Furious 6, maar pakt volgende week vrijdag flink uit met K3 Zoekt K3. NPO 1 en RTL 4 hebben dan al een week voorsprong, maar de verwachtingen van de SBS 6-show zijn hoog gespannen.

Overigens zijn er vanavond ook veel seizoensfinales. Zo komen onder meer Pointless, De Slimste Mens en Jinek ten einde.

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen