Linda de Mol vindt gebotoxte tv-collega’s leugenaars

Linda de Mol vindt dat sommige tv-collega’s met enorme hypocrisie praten over het onderwerp botox. Dat heeft de televisiekoningin laten weten in het tv-programma Sophie in de Kreukels. De Mol is open over haar eigen botoxgebruik. “Er zijn gewoon bepaalde plekken in je gezicht waarvan ik denk: tja. Zoals een enorme fronsrimpel. Ik had altijd heel erg de neiging om altijd boos te kijken. Je kon er op een gegeven moment bijna een euro in doen. Het is best fijn als die er dan uit slijt.”

Eén keer per jaar doet De Mol een kleine ’touch up’. “Why not?

Andere collega’s moeten ook maar eens eerlijk zijn, vindt de tv-diva. “Ik vind het wel beter als degene die het wel doen ophouden daar zo over te liegen en de hele tijd maar roepen: welnee, ik drink heel veel water, ik heb hele goede genen en mijn moeder heeft ook helemaal geen rimpels.”

Heel veel zeggen ook: ‘Als de tijd komt, dan ga ik misschien wel wat doen.’ Terwijl ik weet: je bent al lang geweest! Ik heb je wel eens gezien daar en daar!

Het is heel belangrijk dat je er goed uitziet en dat je als mooi beschouwd wordt in deze functie.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen