RTL 5 pakt flink uit: tsunami van programmapremières

Foto: Elvin BoerHet wordt een spannende week voor RTL 5. Het tv-station toont aan het begin van het televisieseizoen 2015/2016 flink wat ambitie met een stortvloed aan programmapremières. Dat blijkt uit het uitzendschema van de tweede zender van RTL. RTL 5 pakt vanaf vanavond vier dagen op rij uit met in totaal maar liefst acht programmapremières op prime time. Er wordt vandaag afgetrapt met Holland’s Next Top Model en I Can Make You A Supermodel, die samen RTL 5’s modellenavond vormen.

Holland’s Next Top Model is toe aan zijn tiende seizoen en wordt deels opgenomen in Los Angeles, terwijl het eveneens Nederlandse programma I Can Me You A Supermodel met Paul Fisher aan zijn tweede serie begint.

De modellenavond van RTL 5 kampt niet met heel zware concurrentie. Twee van de drie grootste zenders, RTL 4 en SBS 6, hebben een mager bekeken serie-avond op het menu staan.

NPO 1, NPO 2, NPO 3 en RTL 7 brengen wél verse Nederlandse programma’s op zender. Zo komt NPO 3 met de nieuwe BNN-talentenjacht The Freestyle Games en heeft RTL 7 een nieuwe Voetbal Inside te bieden.

RTL 5 pakt later deze week op prime time uit met de soaps van Andy & Melisa en Nathalie Makoma op dinsdag, de shows Van Je Vrienden Moet Je het Hebben en Krijg De Kleren op woensdag én de combinatie Expeditie Robinson en Bluf op donderdag.

Op vrijdag en zaterdag brengt RTL 5 films en op zondag is een carrousel met herhalingen van alle nieuwe RTL 5-programma’s te zien.

Volgende week gaat RTL 5’s nieuwe dagelijkse programma Wie Is De Sjaak? in première.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen