‘Hopelijk mag Ferry Doedens toch blijven’

Foto: RTLGoede Tijden Slechte Tijden, dé dagelijkse tv-hit van RTL 4, begint vanavond aan een nieuw seizoen. Soaphunk Ferry Doedens is nog van de partij, maar zoals het er nu voor staat niet meer voor lang. Hij is in de zomer ontslagen omdat hij door drugsgebruik allerlei productionele afspraken niet nakwam. Maar de fans hebben hoop, schrijft het AD vandaag. Stiekem hopen zij volgens de krant dat producent Endemol alsnog over zijn hart strijkt, zodat Doedens kan blijven.

Fan Marian is één van de fans die duimt voor Doedens. “Ik hoop zo dat ze zijn ontslag terugdraaien en hem laten blijven. Je weet het bij Goede Tijden, Slechte Tijden natuurlijk maar nooit, dus ik blijf hopen“, zegt ze in de krant.

Eén ding is zeker: Doedens is populair. Dat werd volgens het AD maar al te duidelijk tijdens het GTST Live-evenement afgelopen weekend. “Voor niemand van de cast wordt dan ook harder gejuicht en geklapt dan voor hem.

In principe staat Doedens nog een paar maanden op de set van GTST. Als zijn ontslag niet wordt teruggedraaid, moet hij binnenkort op zoek naar nieuwe projecten.

GTST is vanavond zoals vertrouwd om 20.00 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen