‘RTL 4 voelt hete adem SBS 6 in de nek’

Aan het begin van het tv-seizoen 2015/2016 voelt RTL 4 de hete adem van underdog SBS 6 weer in de nek. Dat schrijft tv-recensent Marcel Peereboom van de grootste krant van Nederland, De Telegraaf. SBS 6 kwam deze zomer angstvallig dicht bij RTL 4. “Geen wonder dat RTL volgende zomer minder wil gaan herhalen; daar heeft men ook gezien dat Shownieuws en Hart van Nederland op SBS 6 de afgelopen maanden juist meer kijkers trokken“, aldus Voller.

In de komende tv-seizoenen profiteert SBS 6 van het Champions League-voetbal, maar Voller waarschuwt de zender ook voor ‘valkuilen’. “Dat je als volwassen vent na het voetbal wordt getrakteerd op het K3 zoekt K3 journaal is om te lachen“, merkt hij kritisch op.

Ook het ‘reanimeren’ van Uri Geller voor de nieuwe SBS 6-show MindMasters Live is een misser, vindt Voller. “Maar goed, die fout maakt RTL ook“, zegt hij, verwijzend naar de hypnoseshow van Beau van Erven Dorens.

Voller verwacht een spannend tv-seizoen. “Het wordt een hete herfst.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen