RTL 5 zet negen ‘niet te missen’ programma’s op een rij

Foto: BNNHet tv-station 2015/2016 is begonnen en ook RTL 5 heeft een aantal nieuwe programma’s op stapel staan. De jonge zender van de RTL-groep heeft een lijstje gepubliceerd van ‘negen programma’s die je niet mag missen dit tv-seizoen bij RTL 5′. Met stip op één staat de nieuwe spelshow Van Je Vrienden Moet Je Het Hebben met Nicolette Kluijver en Rick Brandsteder. Twee vriendenteams strijden hierin tegen elkaar met bizarre opdrachten ‘die lekker pijnlijk en gênant kunnen zijn’.

Deze nieuwe show, die woensdag om half negen in première gaat, wordt gevolgd door de nieuwe Gordon-show Krijg De Kleren, dat woensdag om half tien in première gaat. “De woensdagavond belooft hysterisch te worden”, aldus de zender.

De top vijf wordt afgemaakt door Andy & Melisa: Een Huwelijk In De Steigers, Natalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland en Holland’s Next Top Model.

De gehele top negen is te bekijken op de website van RTL 5.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen