Koffietijd analyseert nieuw tv-seizoen met RTL-sterren

Foto: Daniel J AshesDe ochtendshow Koffietijd blikt volgende week vooruit op het komende tv-seizoen. Dat doen zij met diverse sterren van RTL 4. Dat heeft het programma laten weten. De Koffietijd-dames analyseren er op los in de eerste week na de zomerstop. “In de eerste weken van Koffietijd gaat het nieuwe televisieseizoen van start en wij laten zien wat je daar allemaal van kunt verwachten. Welke nieuwe serie mag je bijvoorbeeld echt niet missen? En welk televisieprogramma wordt dé hit van dit najaar?

Of de Koffietijd-dames tot een heel objectief lijstje van niet te missen programma’s komen valt te betwijfelen, want op de gastenlijst van de eerste paar aflevering staan alleen RTL 4-sterren.

Zo komen maandag de sterren van RTL 4’s GTST langs en is dinsdag RTL 4-ster Robert ten Brink te gast, net als een kandidatenkoppel van de RTL 4-show Dance Dance Dance.

Op woensdag komen RTL 4-sterren Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge langs om hun show Beste Kijkers te bespreken en op donderdag is een ander danskoppel van de RTL 4-show Dance Dance Dance van de partij.

Koffietijd is vanaf morgen weer elke ochtend om 10.00 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen