Peter R. de Vries: ‘Hulde voor Tanja Jess’

Geplaatst op Fri 07 Aug 2015 om 13:12

Foto: Nick van OrmondtPeter R. de Vries vindt het erg goed dat Tanja Jess zich als BN’er heeft uitgelaten tegen PVV-leider Geert Wilders. Dat laat de misdaadjournalist weten op Twitter. Jess vindt de plannen van Wilders om asielzoekers massaal terug te sturen gelijkstaan aan het vermoorden van deze vluchtelingen. Ze zocht op Twitter de confrontatie met de PVV-baas. “Hulde voor Tanja Jess met haar zeer terechte kritiek op Geert Wilders. Niet zwichten voor domheid en onwetenheid!“, zegt De Vries.

Voormalig PowNed-ster Jan Roos, die bekendstaat om zijn rechtse politieke voorkeur, drijft daarentegen de spot met Jess. “Mensen die zich afvragen wie Tanja Jess is: Dat is de Duitse vrouw van die jongen die de halve finale heeft gehaald bij The Voice.

Omroep MAX-baas Jan Slagter spreekt wél zijn steun uit voor Jess. “100 procent steun voor wat je hebt gezegd.

Dat vindt Wilders opvallend, omdat Jess heeft gesuggereerd dat als je vluchtelingen terugstuurt, je hen net zo goed naar de gaskamers kan sturen.

CDA’er Jan Slagter (staatsomroep Max) ziet Geert Wilders graag in verband gebracht met gaskamers“, retweet Wilders een tweet van PVV-collega Martin Bosma.

Lees ook: Geert Wilders tegen Tanja Jess: ‘Jess, we can!’
34 Reacties op “Peter R. de Vries: ‘Hulde voor Tanja Jess’”


 1. dre

  Peter R de Vries is ook een Amsterdammer , dus die kan je helaas ook niet serieus nemen.

 2. Pia

  Wat is peter lelijk als die lacht

 3. Anonymous

  Ik vindt de reactie van gaskamers erg ontoepasselijk!

  Ik snap Tanja wel, maar deze vergelijking gaat wel erg ver!

 4. Huib

  Het VVD plan is het meest verstandige: Opvang voor 100 % in de regio. Nu blijven mensen proberen deze kant op te komen met alle levensgevaar. Eenmaal hier aangekomen kosten ze ons heel veel geld. Van dat geld kunnen we in de regio veel meer mensen helpen. We kunnen veel leren van Australië. Het is jammer dat deze discussie niet gevoerd mag worden van mensen als Tanja Tess.

 5. RadioFAN

  Zodra Tanja Jess weer belasting betaalt aan de Nederlandse rijkskas, mag ze haar mening uiten. Als zij ervoor kiest om in Duitsland te wonen, moet je integreren, net als de asielzoekers en je bemoeien met Duitse politiek. Pot verwijt de ketel…

 6. Nasibal

  Aldus Belg RadioFAN.

 7. Ik geil op Geert

  Tanja Jess is gewoon een lekker wijf met hersens. Daar kan Geert niet tegenop. Zelfs niet met die lekkere verwijfde kuif van ‘m!

 8. J. Bernstein

  Je hebt helemaal gelijk Peter R de Vries!

 9. Hans

  Ik vind de uitspraken van Tanja Jess niet juist en te ver gaan. En daarom vind ik haar net zo destructief als Wilders. En ook de bekende Nederlanders zoals Peter R de Vries die Tanja Jess weer steunen. Dit draagt helemaal niet bij aan de discussie.

 10. Annet

  Hans,
  Je hebt gelijk. Zowel Geert als Tanja en Peterrrr R. zijn van het padje af en brengen de eventuele discussie enkel schade toe.

 11. Tom

  De gaskamervergelijking is bezopen, het zijn 2 totaal andere situaties!
  Bovendien komen er wel heel erg veel economische “vluchtelingen” die hier niks te zoeken hebben! Help de echte vluchteling in de regio en laat de economische vluchtelingen thuis.

 12. nn

  De heersende politiek in de Tweede Kamer (ALLE politieke partijen) zien een politieke discussie graag op dit niveau. Werkt perfect om de mensen dom te houden.

 13. nn

  Peter R. de Vries en Tanja Tess stellen zich, net als de PVV, in denst van de heersende machthebbers om de bevolking onwetend te houden. Jammer voor jullie allemaal. Ik ben WEL op de hoogte van de ontwikkellingen in de wereld dankzij de World Socialist Web Site WSWS.org. Ik weet wel wat er aan de hand is.

 14. Lorenzo

  Erg kwalijk dat madame de gaskamer erbij haalt. Ben geen PVV aanhanger, maar om nou iedere dobberaar binnen te halen is dom. 99% komt voor economische redenen. De EU landen kunnen zelfs niet eens worden over verdeelsleutel. Engeland heeft een enorme slotgracht, Hongarije is bezig met een muur en zelfs Frankrijk laat geen enkele dobberaar uit Italië toe. Engeland en Frankrijk willen dat we allen mee gaan betalen aan situatie in Calais. Hier hebben we last van spijtKosovaren, die met 3500 euro weer terug willen.
  En die Jess roept wel dat ze overweegt een vluchteling in huis te nemen, maar als puntje bij paaltje komt ziet ze er toch vanaf. Je zal er maar een in je tuinhuisje herbergen. Bij mijn voorraad kunstmest is dat geen slim plan.

 15. Anonymous

  Geert zou ze niet terug sturen als ze uit Israel kwamen..

 16. Lies

  @tanjajess: Lieve schat get a live and get off twitter. De vergelijking met gaskamers, why darling? Of warum Schatzie? Je doet er anderen pijn mee, vooral degenen wiens voorouders daadwerkelijk in een kamp hebben gezeten.

 17. Anonymous

  Get a live?
  Domme Lies.

 18. Anonymous

  @ Anonymous 17:33

  Israëliërs bedelen en vluchten niet.
  Israëliërs bouwen op en vededigen zich.

 19. Frank

  @Anonymous 20:13
  Niet zo zeiken, kolonist!

 20. Anonymous

  Tanja Jess is een linkse wegkijk t r u t. En die Peter R is een bange loser. Die schijt in zn broek voor die p o e p islam.

 21. Anonymous

  Allemaal de schuld van die gesubsidieerde “kunstenaar” Quinsy G de p o e p allochtoon

 22. Cees

  @Anonymous vrijdag 07 augustus 2015 om 22:20 en 22;22
  …..en jij bent een meeloper van de ‘Indonesische Geert Wilders’!

 23. Anonymous

  Leuk geprobeerd Cees. WIlders z’n ma komt uit I n d o n e s i ë. Geert zelf is geboren L i m b u r g e r. Quinsy is geboren N e p nederlander van het ooit dankzij het f a i l l i e t van het WIC in Nederlandse handen gekomen C u r a c a o.

 24. Daphne

  @Anonymous
  vrijdag 07 augustus 2015 om 22:20

  Zelfs Geert Wilders kent een beschaafdere manier van omgaan met andere dan u:

  http://joostniemoller.nl/wp-content/uploads/2014/11/BntaMUwIIAA7s-v.png

 25. Alstar

  @Anonymous
  vrijdag 07 augustus 2015 om 22:20

  Ja, hoor, een misdaadverslaggever die bang is. Je kunt veel van Peter de Vries zeggen, maar niet dat hij bang is. Het frappeert me altijd dat sommige rechtse types menen dat links bang is voor de islam terwijl ze zelf om het hardst schreeuwen dat de islam buiten de grens moet blijven en dat we binnen 15 jaar allemaal met een boerka lopen. Wie is er dan bang? Ik ben links en ik weet 100% zeker dat Nederland zelfs over 200 geen islamitisch land zal zijn. Not gonna happen! Dus waarom angst hebben voor iets wat niet gebeuren gaat?

 26. Anonymous

  @ Alstar

  Slap betoog.
  Je hebt oogkleppen voor.

 27. Lorenzo

  Nederland zal over 200 jaar alleen mensen met een tintje hebben, geen woord meer kunnen schrijven, slissen is het nieuwe Neder-Oosten taaltje. Er is geen enkele cultuur dan die van de islam. Katholieke en christelijke kerken lopen nu al leeg. Islam is in opkomst door al het import.

 28. Anonymous

  Die oogkleppen gaan over een poosje helaas te laat af’wanneer IS hier is. Dan zit hij gehurkt op de stoep met zn hoofd achterover. En gaan de messen halal snijden

 29. M.R.

  Niet zwichten voor domheid en onwetendheid….vind ik meer bij jou passen de Vries.
  Dus hou aub je mond dicht.
  En verdwijn eens voorgoed achter de geraniums oude man.
  Laat het allemaal maar aan de jongere generatie over.

 30. Annie

  @Anonymous: Allochtoon ben je tot de derde generatie.

 31. Huiskamer

  Tanja, je komt in de hemel !
  Wat ben je toch correct.
  Gewoon oogkleppen op en naïef blijven.
  O, en “Je suis Charly” zul je niet gezegd hebben hoop ik ?
  https://www.youtube.com/watch?v=hWIvUTmuNIw
  Voordat we het vergeten.

 32. Lorenzo

  Tanja is zelfs tegen zwarte piet.

 33. Ahum

  Tanja Jess is de nieuwe Actreutel van de Commeriêlen en Peter R. de Vriessss is de nieuwe Jan Mulder van RTL ( je weet wel die salonsocialist die voor een miljoen euri roept dat ie zo politiek correct is). Alle drie wonen erg riant in een omgeving waar ze geen asielzoekers kennen! Wel heeeel opvallend vind u ook niet?

 34. Karel

  @ Annie: Racist

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.