Peter R. de Vries: ‘Hulde voor Tanja Jess’

Foto: Nick van OrmondtPeter R. de Vries vindt het erg goed dat Tanja Jess zich als BN’er heeft uitgelaten tegen PVV-leider Geert Wilders. Dat laat de misdaadjournalist weten op Twitter. Jess vindt de plannen van Wilders om asielzoekers massaal terug te sturen gelijkstaan aan het vermoorden van deze vluchtelingen. Ze zocht op Twitter de confrontatie met de PVV-baas. “Hulde voor Tanja Jess met haar zeer terechte kritiek op Geert Wilders. Niet zwichten voor domheid en onwetenheid!“, zegt De Vries.

Voormalig PowNed-ster Jan Roos, die bekendstaat om zijn rechtse politieke voorkeur, drijft daarentegen de spot met Jess. “Mensen die zich afvragen wie Tanja Jess is: Dat is de Duitse vrouw van die jongen die de halve finale heeft gehaald bij The Voice.

Omroep MAX-baas Jan Slagter spreekt wél zijn steun uit voor Jess. “100 procent steun voor wat je hebt gezegd.

Dat vindt Wilders opvallend, omdat Jess heeft gesuggereerd dat als je vluchtelingen terugstuurt, je hen net zo goed naar de gaskamers kan sturen.

CDA’er Jan Slagter (staatsomroep Max) ziet Geert Wilders graag in verband gebracht met gaskamers“, retweet Wilders een tweet van PVV-collega Martin Bosma.

Lees ook: Geert Wilders tegen Tanja Jess: ‘Jess, we can!’

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen