Drank & Drugs-meisje zegt ‘nee’ tegen RTL 5

Foto: Nick van OrmondtOlivia Lonsdale zegt ‘ja’ tegen MDMA, maar ‘nee’ tegen RTL 5. Het aanbod om mee te spelen in de tv-serie Bluf heeft ze afgeslagen. Dat vertelt de actrice, bekend uit de clip van Drank & Drugs, vandaag in Het Parool. Bluf, dat met namen als Najib Amhali en Yolanthe Sneijder-Cabau een sterrencast kent, kijkt ze niet. “Ik kon in de RTL-serie Bluf spelen, maar dat heb ik meteen afgezegd. Het is heel chill geld verdienen, maar ik kijk er zelf niet eens naar, dus waarom zou ik erin willen spelen?

Zo makkelijk gaat het bij Lonsdale. “Nou ja, voor nu wel. Ik ben op dit moment een heel blij persoon, en ben ook pas twintig, hè? Ik wil gewoon nog een beetje genieten, naar feestjes gaan, reizen, mooie dingen zien en toffe dingen maken. Het geld is niet zo belangrijk.

In dit stadium van haar leven wil Lonsdale geen dingen tegen haar zin in doen. “Ik laat het maar een beetje op me afkomen. Ik probeer heel kieskeurig te zijn in de dingen die ik doe. Als ik het zelf niet leuk vind, doe ik het niet.”

Ik kreeg een interviewverzoek van een groot mannenblad. Dat klinkt in eerste instantie leuk, maar dan sta je als twintigjarig meisje met een sexy shoot in een mannenblad. Wil ik dat? Nee.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen