Jan Kooijman verlangt naar Coen en Sander

Jan Kooijman kijkt uit naar 17 augustus, de dag dat Coen Swijnenberg en Sander Lantinga terugkeren op de radio. Dat heeft hij gezegd in RTL Boulevard. Kooijmans middag is niet hetzelfde zonder De Coen & Sander Show. “Ik kijk uit naar het moment dat ze gewoon weer samen van jetje gaan, want ik ben groot fan van de twee heren. Dus ik ben blij dat ze lekker naar 538 zijn gegaan“, aldus de presentator, die de reden van zijn blijdschap over hun overstap niet heeft toegelicht.

Radio 538 hoopt met Coen en Sander nog meer te groeien, denkt Kooijmans collega Albert Verlinde. Hij wijst erop dat Q-music deze week heeft laten weten groter te willen worden dan Radio 538. “Dat wil Radio 538 niet laten gebeuren“, weet Verlinde.

Coen en Sander hebben natuurlijk die grote move gemaakt van de Publieke Omroep naar het commerciële spook, waar ze veel geld krijgen, maar ook veel geld moeten gaan verdienen voor die zender.

Tot slot deelde de showkenner nog een interessant feitje met de kijker. “Nog even een handig weetje: Coen is op dit moment de één na langste dj bij Radio 538. Er is er eentje langer, dat is Afrojack. Hij is vijf centimeter langer, namelijk 2 meter 8.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen